Чарли Шийн отказал пиенето преди почти шест години, за да се съсредоточи

...
Чарли Шийн отказал пиенето преди почти шест години, за да се съсредоточи
Коментари Харесай

Това беше някаква извънземна версия на мен: Чарли Шийн призна, че е трезвен от 6 години

Чарли Шийн отказал пиенето преди съвсем шест години, за да се концентрира върху развъждането на децата си.

„ Следващия месец ще навърша шест години трезвеност “ , каза артистът от „ Двама мъже и половина “.  „ Сега имам доста пореден метод на живот. Всичко обвързвано със уединен татко, който отглежда 14-годишни близнаци. ”

Дългогодишната борба на артиста със зависимостта беше добре документирана. Всъщност той призна, че е „ обичал да пие от сутринта “ и постоянно е добавял „ скоч в кафето “.

Charlie Sheen Reveals He's Nearly 6 Years Sober
— E! News (@enews)
В днешно време той се разсънва към 4:30 или 5 сутринта, с цел да научи рано новините, да тренира, да дава отговор на имейли и да помогне на децата си да бъдат готови за деня.

„ След това събуждам децата и им оказвам помощ със утринната им рутина – в случай че можете да я наречете рутина “ , пошегува се 58-годишният мъж.

Шийн, който споделя близнаците с бившата си брачна половинка Брук Мюлер, също е татко на  дъщерите Сами и Лола от бившата си брачна половинка Дениз Ричардс, както и щерка Касандра от приятелката си от гимназията Пола Профит.

Шийн сподели, че е решил да изтрезнее, след като се е отрекъл от обещанието, което е дал на щерка си, до момента в който е бил пийнал.

„ Една заран бях не запомнил, че щерка ми има уговорена среща, до която бях заречен да я закарам, а вече бях изпил няколко чашки този ден “ , спомня си той.

Charlie Sheen reveals he is nearly 6 years sober: I have a very ‘consistent lifestyle’ now
— 360MediaX (@360mediaX)
„ Така че трябваше да се обадя на моя другар Тони, с цел да ни закара. Докарахме я там в точния момент, само че това ми разруши сърцето, тъй като тя беше на задната седалка и можех просто да кажа, че си мислеше: „ Защо баща не кара? “ Така че се прибрах у дома и седях с това до края на деня. И на идната заран просто стопирах. "

Шийн - който споделя, че се е отказал от опиатите доста преди да се откаже от бутилката - означи, че това не е елементарен развой.

„ Мисля, че първият месец бях като, ще му дам един месец, просто да видя дали ще се усещам по-добре и дали общуването ми с тези, които са най-близки до мен, ще се усъвършенства “ , разсъждава той.  „ И го направиха. И аз си споделям, добре, ще опитвам още един месец. И тогава получих сцепление. Имах инерция. ”

Той добави: „ Имаше неотложно доказателство, че това е страната, на която би трябвало да бъда. Вече не можех да го отхвърлям. ”

Сега, когато се усеща удобно в своята трезвеност, артистът е готов да се завърне в Холивуд, след като видял по какъв начин „ репутацията “ му се разпада след скандалния му провал през 2011 година

Charlie Sheen has more than two and a half reasons to be proud these days. He opens up about the moment that inspired him to get sober:
(
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР